Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PTC - pénzkeresés reklámnézéssel képes leírás - Pénz keresés.tlap.hu
részletek »

PTC - pénzkeresés reklámnézéssel - Pénz keresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penzkereses.tlap.hu » PTC - pénzkeresés reklámnézéssel
Keresés
Találatok száma - 10 db
A ptc oldalak világa

A ptc oldalak világa

Az oldalnak lényegében két fő témája van. A ptc oldalak és az online bankok és ez a kettő összefügg, pontosabban az első a másodikon alapul. PTC-nek nevezzük azokat az oldalakat, amelyek azért fizetnek mert mi reklámokat nézünk meg egy bizonyos ideig. A monthen.org oldala három kategóriában taglalja tovább, hogy el lehessen az internetes pénzkeresés világában igazodni. Az első kategóriában vannak a legjobb ptc oldalak, ezek a legmegbízhatóbb ptc oldalak és már több éve tartósan fizetnek a több tízezer felhasználónak. A második kategória esetében ahoz, hogy pénzt tudjunk keresni be kell fektetni, ehhez mutat utat a BuxIfy és BuxJunction részletes, tippekkel, trükkökkel és stratégiával ellátott leírása. A harmadik részbe a legújabb ptc oldalak tartoznak, amelyek még instabílak és nem biztos, hogy sokáig fizető képesek fognak maradni. A ptc oldalakról a pénzt az online bankok számlájára lehet kikérni, ezért is szerepel a PayPal és AlertPay részletes leírása az oldalon.

Biziw hírdető portál

Biziw hírdető portál

Ha szeretnél az oldal szolgáltatásaihoz, és egyéb dolgokhoz sokkal olcsóbban, vagy akár ingyen hozzájutni, akkor itt a legjobb lehetőség! Valószínűleg a világon először találkozhatsz ptc oldalon ilyen fordított aukciós rendszerrel! Itt a szolgáltatások, és termékek licitjei az eredeti árukon kezdődnek, és minden licitálással csökkenek az árak! Licitálj, hogy minél olcsóbban hozzájuthass az értékes szolgáltatásokhoz, termékekhez!

Borbolyabux magyar ptc

Borbolyabux magyar ptc

Ennek az egyedülálló rendszernek a segítségével, amit mind a hirdetők, mind a tagok érdekeit maximálisan szem előtt tartva hoztunk létre, folyamatos, és biztos bevételed lehet. Neked ez nem kerül semmibe, a regisztráció ingyenes. Regisztrálj még ma, és kezdj el pénzt keresni egyszerűen, kényelmesen!

Bux aranykapu

Bux aranykapu

A oldal egy új innovative, nemzetközi és Ingyenes szolgáltatás azoknak, akik pénzt szeretnének keresni weboldalak látogatásával A befolyt reklámbevételekből fizeti ki a tagoknak a pontosan kiszámított jutalékokat a látogatások után. Egy értékes tulajdonsága a rendszernek a hirdetők, és a tagok szempontjából az, hogy egy hirdetést 24 órán belül csak egyszer tudsz megnézni. 24 óra múlva viszont újra meg tudod nézni ugyanazt az oldalt.

Hunbux ptc

Hunbux ptc

Ön szerint létezik olyan, hogy weboldalának, hirdetésének megtekintéséért fizet valaki? Igen! A hunbux bemutat egy külföldön már régóta megszokott és jól bevált célzatos hirdetési lehetőséget, mely a magyar cégek, vállalkozások előtt még nem ismert. Az Ön hirdetése biztosan célba talál, ráadásul a megszokott reklámhordozókra költött pénzének töredékéért! A weboldal regisztrált felhasználói és látogatói garantáltan legalább 30 másodpercig böngészik a megjelentetett hirdetéseket, mind ezt nem kedvtelésből teszik, hiszen a hunbuxminden egyes célzatos látogatásért fizet regisztrált tagjainak!

Internetes pénzkeresés

Internetes pénzkeresés

Ez az oldal azért indult és fejlődik folyamatosan, hogy egy kis betekintést nyújtson az internetes pénzkeresés lehetőségeibe. Minden itt leírt mondat a saját személyes tapasztalatomon alapszik. Természetesen a pénzkeresések skálája ennél sokkal szélesebb, de ajánlani csak azt merem jó szívvel, amit már magam is kipróbáltam és bevált.

Internetes pénzkeresés befektetés nélkül

Internetes pénzkeresés befektetés nélkül

Számtalan internetes lehetőséget kipróbáltam annak érdekében, hogy max. napi 1-2 órás munkával értékelhető jövedelemmel kiegészítsem a nyugdíjamat anélkül, hogy előzőleg pénzt fektessek be, vagy kockázatot vállaljak. A MEGOLDÁST A PTC OLDALAK SEGITSÉGÉVEL TALÁLTAM MEG ! A PTC (paid to click) oldalak azért fizetnek nekünk, hogy az általuk elhelyezett reklámokat megnézzük. Itt nem kell vennünk semmit, mindössze meg kell néznünk egy adott időtartamig az adott reklámot, és ezért fizetnek. Többnyire 0,1-10 centet kapunk egy klikkünkért, és 10-60 másodpercig kell a hirdetést nyitva tartani. Ez látszólag nem sok, de rengeteg ilyen oldal van, és ezeket használva egészen szép kis mellékjövedelmet tudunk magunknak termelni. Ha regisztrál alád valaki (úgynevezett referal tagod lesz), akkor a refjeid kattintgatásai után is kapsz jutalékot. Általában az alattad lévő hálózat 4-8. szintje után kaphatsz jutalékot, így sokszorozhatod a jövedelmedet.

Neobux - Pénzkeresés az interneten

Neobux - Pénzkeresés az interneten

Ez a blog a Neobux nevű ptc-s cégről szól. A szerkesztő, mint Neobux felhasználó saját tapasztalatait, stratégiáit, ötleteit osztja meg az oldalra látogatókkal. A munka arról szól, hogy hirdetéseket kell megnézni, amiért pénzt kapunk. Ha szerzünk és/vagy bérlünk referralokat, akik szintén nézik hirdetéseket, jutalékot kapunk. Nagyon egyszerű munkáról van szó, de ez is mint minden ptc a kitartásról szól, talán annyi különbséggel, hogy ez az egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb PTC. Részletekért látogass el a blogra!

Ptc programok

Ptc programok

Ebben a cikkben a ptc (paid to click - kattintásra fizető), ptr (paid to read - olvasásra fizető), pts (paid to signup - regisztrálásra fizető) internetes-online pénzkeresés lehetőségét tárgyaljuk, amint az már az előző fejezetben is említettük, a pénzbefektetést nem igénylő internetes munka lehetőség. Ugyanakkor szokás még 'bux' oldalaknak is hívni őket, mivel a legtöbb ptc weboldal tartalmazza ezt a nevet. (Valószínűsíthető, hogy a bux elnevezés az amerikai szlengben használt 'bucks-báksz' szóból ered, mely 'dolcsit' jelent ebben a szövegkörnyezetben.) Mi nem csoportosítjuk külön az oldalakat, hanem az adott oldalnál leírjuk melyiknél mik a lehetőségek.

Hirdetés
tutiptc

tutiptc

Az oldal összegyűjti a legbiztosabban fizető ptc oldalakat. Az oldalak teljes leírással, oldalképpel jelennek meg, közvetlen csatlakozási lehetőséggel. Napi frissítés, ezért érdemes többször is ránézni, ha nem akarsz lemaradni.

Tuti menü