Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Piackutatás képes leírás - Pénz keresés.tlap.hu
részletek »

Piackutatás - Pénz keresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penzkereses.tlap.hu » Piackutatás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Forecast piackutató

Forecast piackutató

A Forecast Research a cégek marketing döntéshozóinak kínál nélkülözhetetlen piackutatás -i szolgáltatásokat. A marketingmunkában naponta felmerülő döntések várható hatásáról és a döntéseket megalapozó piaci információkról tájékozódhatnak megrendelőink. Célunk nem pusztán a piackutatás és az elemzés; segítjük megrendelőink stratégiai döntéshozatali munkáját, a döntések kockázatának csökkentését.

Ingyenes piackutatás elemzések

Ingyenes piackutatás elemzések

Az oldal tartalma: a pálinka változó szerepköre, állást kereső netezők - helyükre kerülnek?, mindent az internetező nőkről, online banki szolgáltatások használata, a fiatalok számára fontos cél a szakmai elismertség, fizetős online tartalomletöltés és videómegosztás, ismét a gyerekek kerültek a fókuszba.

Piackutatás gyakorlata

Piackutatás gyakorlata

A 2 féléves kurzus hangsúlyozottan gyakorlatorientált, a résztvevők elismert, gyakorló szakemberektől sajátítják el a komplett piackutatások lefolytatásához szükséges ismereteket, az ügyféloldalt képviselő előadók pedig a Megbízók szemüvegén keresztül mutatják be a projektetek megelőzően, illetve a piackutató cégekkel való együttműködések során felmerülő dilemmákat, tudnivalókat.

Sufni tuning piackutatás

Sufni tuning piackutatás

Sokunknak támadnak bomba vállalkozási ötleteink. Egy ilyen ötlet megszületésétől az üzleti sikerek elkönyveléséig gyakran nagyon hosszú buktatókkal teli út vezet. Mindenre oda kell figyelni a legapróbb részletességgel, például: jogi környezet, termék fejlesztés, design, ügyfélszolgálat, marketing, pénzügyi likviditás, logisztika és miért hagynám ki a marketinget.

Zavaró a piackutatás?

Zavaró a piackutatás?

Hány formákban van jelen a piackutatás? Megvegyem a kiszemelt árut? Tamáskodunk magunkban. Minél szélesebb a választék, annál nehezebb megfelelni. Vásárlásnál praktikus számításba venni az ár és érték arányát (például várható élettartam a fényforrásoknál, valamint a lehetséges minőségi differenciák). Nélkülözhetetlen azt is kiköbözni, hogy készen vásároljunk egy portékát vagy házilag is el tudjuk készíteni. A netnográfiának hála pedig a piackutatást végzők mindent tudnak arról, ahogy az ilyesmikről gondolkodunk. A Megvegyem? blogon a piackutatásról tudhat meg többet.

Tuti menü