Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online árverés képes leírás - Pénz keresés.tlap.hu
részletek »

Online árverés - Pénz keresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penzkereses.tlap.hu » Online árverés
Keresés
Találatok száma - 9 db
APEH elektornikus árverési felület

APEH elektornikus árverési felület

Az APEH végrehajtási eljárásai során lefoglalt és az APEH birtokában lévő ingóságok és ingatlanok értékesítése történik. Az árverésen résztvevők - ideértve annak nyertesét is - az árverés befejezéséig anonim módon árvereznek. Árverési vevő lehet bárki, aki regisztrálta magát az Ügyfélkapun és az árverés szabályait elfogadja. Egy árverési tételre vonatkozó árverés az árverés kezdődátumtól a végdátumig tart, ez alatt kell az ajánlatokat megtenni. Az árverés nyertese az árverési vételár fejében az illetékes adóigazgatóságnál veheti át az ingóságot. Ingatlan esetében az értesítésben megadottak szerint kell eljárni.

Ingyenaukció

Ingyenaukció

Miért jött létre az ingyen aukciók? Megelégeltük hogy a hasonló honlapoknál magas jutalékot kell fizetni,innen jött az ötlet,hogy kellene 1 ingyenesen is használható aukciós oldal.Lehet,hogy a egy kicsit 'fapadosra' sikerült,de viszont ingyenesen el lehet adni,az otthon felesleges dolgokat.

Licit

Licit

Az oldal a vásárlók és az eladók részére is ingyenes. Nincs jutalék, nincs termék feltöltési díj sem. Mielőtt licitálsz, vizsgáld meg tüzetesen a kiválasztott terméket! Amennyiben kérdéseid, kételyeid merülnek fel a termékkel, kapcsolatban, akkor vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Ellenőrizd az eladó korábbi minősítéseit, hogy megbizonyosodj az eladó korrektségéről. Figyelj a szállí­tási költségre és a fizetési módra. Ha nem vagy biztos benne, akkor licitálás előtt egyeztess az eladóval!

Rubijoo

Rubijoo

A portál nem titkolt célja, hogy versenytársa legyen nagynevű elődeinek, és túl is tegyen rajtuk. Amit rossznak találtunk a többi hasonló oldalban, hogy bizony komoly pénzeket kérnek el, leginkább a lezárt árverések után. Utána lehet számolni, ez bizony az eladókat rendesen megterheli. Bár kétségtelen, hogy már több éve üzemelnek, ezért nagy tömegeket vonzanak. De leszünk mi még akkorák :) Itt nincs % díj a lezárt árverések után. És hogy miért is jobb ez az oldal a többinél ? Itt előre tudni lehet mit fizetek és mit kapok érte. Olyan hirdetési opciók vannak, ami tudomásunk szerint egyedülálló, gondolok itt a fordított licitre amit 'Speedy'-nek nevezünk, vagy például, hogy itt már lehetőség van szolgáltatók megjelenésére is, nem csak termékek hirdetésre. Pályázatot írhatunk ki, például arra, hogy valaki weboldalt készítsen nekünk, vagy marketing stratégiát dolgozzon ki. Ez az E-Bussines. Sorolhatnánk még, de a puding próbája az evés :) Tehát regisztráljon, és hirdessen. Tegyen próbára minket, és nem fog csalódni.

Teszvesz

Teszvesz

A teszveszen történő aukciók lebonyolításakor a teszvesz Felhasználási feltételei és a segítségben megfogalmazott irányelvek egyaránt követendőek. Vitás, bizonytalan esetekben kérjük, olvasd el ezeket a leírásokat és a bennük foglaltaknak megfelelően járj el!

Vatera árverés

Vatera árverés

Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. A portálon keresztül lehetőség van szinte bármely termék adására vagy vételére, kényelmesen akár otthonról, az interneten keresztül. A vaterázó felhasználók egyaránt lehetnek termékek eladói és vevői is.

Web aukció

Web aukció

A Web aukció egy olyan internetes piactér, ahol aukciós rendszerben vásárolhatsz és adhatsz el. Nézz szét a kínálatban és ha valami megtetszik, licitálj rá! Nemcsak olcsóbban vásárolhatsz, de számos olyan terméket is megtalálhatsz, amit már régóta keresel.

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Bizonyára nálad is akad néhány megunt holmi amit szívesen eladnál, annyiért amennyit kínálnak érte! De biztosan akad olyan régi tárgy is a birtokodban, aminek az értékével sem vagy tisztában. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy megszabadulj megunt cuccaidtól, vagy lecsaphass egy-egy különlegességre. Regisztrálj a Bolhapiacon, és azonnal igénybe veheted, teljesen ingyenesen a szolgáltatásait. Legyél az elsők között, akik haszonnal, költségmentesen találnak egy kis keresetkiegészítést Webkirakat Virtuális bolhapiac! Ingyenes aukciós portál! Kategóriák Régiség, Műtárgy Gépjármű Lakás Műszakicikk, Elektronika Divatcikk, Kozmetika Mobiltelefon, Ékszer, Óra Sport Konzol, PC Utazás, Üveg, Kerámia, Porcelán Zene Fényképezés. Kerti eszközök, Irodai, és iskola szerek. Kovácsoltvas virágtartók, és bútorok. Porcelán vitrintárgyak, és üvegdíszek. Faliképek, nyomatok, képtartók.

Zsibvásár

Zsibvásár

A zsibvásár aukciós rendszere segítségével lehetővé teszi a felhasználói számára az interneten történő ingyenes kereskedést, adás-vételt, azaz online árverést. A zsibvásár weblapra minden regisztrált felhasználó feltöltheti termékeit és árverésre bocsáthatja, illetve licitálhat mások termékeire.

Tuti menü