Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A nyereséges üzlet képes leírás - Pénz keresés.tlap.hu
részletek »

A nyereséges üzlet - Pénz keresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: penzkereses.tlap.hu » A nyereséges üzlet
Keresés
Találatok száma - 13 db
A sikeres online vállalkozás titka

A sikeres online vállalkozás titka

Miből lehet marketing értéket varázsolni? Szinte mindenből. Személyes tapasztalatom ez. Lássunk egy legutóbbi példát: Kaptam előző 'életemből' egy megtisztelő meghívást, hogy vegyek részt az angol tanulmányi verseny országos döntőjének zsűrijében. Természetesen igent mondtam, és elkezdtem keresni a ráutaló információkat az interneten. Nem találtam.

Ahol a vállalkozások kezdődnek

Ahol a vállalkozások kezdődnek

Az induló vállalkozások egy része azért nem lesz hosszú életű, mert rossz üzleti ötletre alapozott, vagy a tulajdonos nem fordított elég időt vállalkozás "életfeltételeinek" kidolgozására (ez lenne az üzleti terv). A Vállalkozás Építés Portál célja, hogy segítsen a kezdő és haladó vállalkozóknak a beindulásban és a nyereséges üzlet kialakításában.

Arany tábla részletre

Arany tábla részletre

Vásároljon befektetési arany táblát az Aranypiacon! Az Aranytábla Befektetési Program keretén belül lehetőség van a 999,9 ezrelék tisztaságú aranytábla részletekben történő megvásárlására is, hogy az egyre növekedő hozamokból való részesedésre mindenki esélyt kaphasson. Győződjön meg róla Ön is!

Ha biztosra akar menni

Ha biztosra akar menni

A cégek túlnyomó többsége egy jó ötletre: termékre vagy szolgáltatásra épül. De, ha a siker mégis várat magára, akkor annak legtöbbször az az oka, nem jó a pozicionálás és nem csinálnak tudatos és jó marketinget. A cégek többsége nem tudja mit, mikor és hogyan kellene tennie, hogy az üzlet folyamatosan lendületben maradjon, és ne vesszen el a konkurencia harcban.

Induló vállalkozás, az üzlet kezdete

Induló vállalkozás, az üzlet kezdete

A vállalkozás indítás nehéz feladat, akár rendelkezünk már üzleti tapasztalattal, akár nem. Milyen üzletet indítsak? Milyen szolgáltatást keresnek? Milyen terméket vennének meg az emberek? Hogyan reklámozzak? Ezek a kérdések sorban felvetődnek, amikor a vállalkozó belefog a nagy munkába.

Internetes munka otthonról

Internetes munka otthonról

Igen, ez lehet Veled is, persze nem egy varázsütésre, hanem kitartó, szorgalmas munkával! Döbbenetesen hatékonnyá tesz a munkában, hogy nincs főnök, nincsenek korlátok...csak rajtad múlik mit tudsz elérni és ez felemelő érzés, ha Te szeretnél válságmentesen élni! Itt felfedezhetsz egy lehetőséget, egy utat, ami felfelé vezet!

Lehet-e nyereséges egy e-bolt?

Lehet-e nyereséges egy e-bolt?

Egyszerű, gyors, kényelmes - röviden így jellemezhető az internetről való vásárlás. De vajon mivel jár egy webáruház működtetése? Lehet-e nyereséges egy e-bolt? És miben rejlik a siker titka? Lengyel Csongor közgazdásszal az e-üzletek működtetéseinek előnyeiről és hátrányairól beszélgettünk.

Már megkerestem az első százmilliómat. Elmondjam a részleteket?

Már megkerestem az első százmilliómat. Elmondjam a részleteket?

15 éve vagyok vállalkozó, minden üzletemet nulláról építettem fel országosan elismert, többszázmilliós bevételű vállalkozássá. Az egész napos előadáson pénzkeresési tapasztalataimat cégeim alapos elemzésével, szórakoztató formában mutatom be az érdeklődőknek. A cégeimről a leírások, fotók megtalálhatók a weboldalon, így leellenőrizhető azok komolysága és valódisága. Az előadáson nem spekulációkat hallhatunk, hanem a kipróbált pénzkeresési módszereimet ismerhetjük meg, amelyek működnek a való életben, a mai Magyarországon. Őszintén beszélünk a pénzteremtés folyamatáról, arról hogy mit gondolunk, és ez által mit tapasztalunk a pénzzel kapcsolatban; majd szembenézünk a pénzzel kapcsolatos félelmeinkkel, hogy sikeresen fel tudjuk oldani azokat. Megismerhetjük, hogy miért nem működnek a sikerkönyvekben leírt praktikák a mi életünkben, miért nem valósul meg az, amit nagyon szeretnénk, és ha gond van, hogyan álljunk újra talpra és legyünk ismét sikeresek pénzügyileg és emberileg.

Milliókat érő tanácsok

Milliókat érő tanácsok

A keveset érő banki kamatok miatt mind többen keresnek értékálló befektetéseket. A sokszor komoly nyereséggel kecsegtető lehetőségek azonban buktatókat is rejtenek. Warren Buffet amerikai milliárdos tőzsdeguru kedvenc mondása, hogy inkább mások hibáiból tanuljunk, mint a sajátunkból. Éppen ezért közre adjuk a befektetők leggyakoribb baklövéseit, és megmutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a pénzéből.

Hirdetés
Néhány tipp a sikerhez

Néhány tipp a sikerhez

A blogolásnak persze nincsenek garantáltan sikerre vezető szabályai, de természetesen van néhány olyan bevált megoldás, ami jelentősen növelheti az esélyeinket egy sikeres üzleti blog létrehozására. A mai bejegyzésben ilyen tanácsokat szeretnék adni kezdő- vagy leendő bloggereknek.

Nyereséges üzleti ötlet

Nyereséges üzleti ötlet

Igen egyszerű tippekkel és trükkökkel lépésről-lépésre fedezhetünk fel tucatnyi nyereséges üzleti ötletet még a Kft alapítás előtt! Vegyük észre, hogy egy internetes vállalkozás létrehozása nem más, mint problémamegoldás.Gyűjtsünk az interneten nyilvánosan feltett kérdéseket és válaszokat annak érdekében, hogy megtudjuk, szűk piaci résünk milyen problémákkal küszködik.Látogassuk a leszűkített piacunk különböző fórumait, amivel szép kis ötletcsokorhoz fogunk jutni.

Pénztárgépek bérlése kedvező áron

Pénztárgépek bérlése kedvező áron

A rendszeres vásárlások lebonyolítása érdekében, a szolgáltatást vezető cég nem csak megvásárolhatja, de akár bérbe is veheti a pénztárgépeket a POG Iroda,- és Pénztárgéptechnikai Kft. jóvoltából. A forgalmazott gépek kiváló minőségűek, és minden szükséges tartozék, és kiegészítő egyaránt megtekinthető a weblapjukon, továbbá akár azonnal meg is rendelhetőek a cég online felületén elérhető áruházból. A garanciális eszközöket minden megrendelő számára rövid időn belül kiszállítja a cég. Készséggel állnak a vásárlóik rendelkezésre az esetleges kérdésekkel kapcsolatban.

Szerződés minta portál

Szerződés minta portál

A Szerződés Minta Portál általános szerződés mintákat tesz elérhetővé mindenkinek ingyenesen letölthető formában. Nálunk minden hivatalos irat mintát megtalál kezdve az adásvételi szerződéstől a megbízási nyomtatványon át a felmondási szerződésig. Egyedi én személyreszabott iratokat is ki tudunk állítani, erre több tíz éves tapasztalattal rendelkező ügyvédgárdánk a garancia.

Tuti menü